mandag den 12. januar 2015

Mad i høkasse

Lige inden jul fik jeg denne bog af Katrine Klinken: Mad i høkasse.
Jeg er så gammel, at jeg kan huske fra mine ferieophold på landet, at der stod en høkasse i køkkenet på gården. Jeg mindes nu ikke at have set den i brug, men måske har jeg bare ikke interesseret mig så meget for madlavning dengang. Til gengæld kan jeg huske at min mormor på Nørrebro altid kogte grød i sengen under dynen, hvilket jeg fandt meget eksotisk, det gjorde min egen mor ihvertfald ikke.
I disse bæredygtighedstider får høkassen så en renæssance, og det virker som en helt fornuftig måde, både at udnytte energien fuldt ud på, få velsmagende mad og spare tid.
Jeg har været fan af Katrine Klinken, lige siden hun fungerede som kantinebestyrer på Zahles seminarium i starten af 90erne, og lavede fantastisk kantinemad.
Køb bogen hos Vingefang og find høkassen frem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...